|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 | ||
|
Profesör Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 967
Rep Puanı: 96081
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi paylaşım yapılan linklerin birçoğu tahtalıköye gidiyor.Bunu korumak için http://lix.in/ bu adrese girip ordan korumak istediğiniz linki yazıp protect link diyip yeni linki foruma kopyalayın.Süper bir site amaç reklam değil yardım
![]() [size=18px]EKSTRA YEPYENİ SİTELER BULDUM LİNK KORUMAYLA ALAKALI[/size] ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() [size=24px]SİTELERE GİREBİLMENİZ İÇİN RESİMLERİ ÜZERİNE TIKLAYIN !!![/size] |
||
|
|
|
| Reklam alanlarımız |
|
|
#3 | ||
|
Galatasaray'lı Administrator
Tecrübe Puanı: 193533
Rep Puanı: 19351782
Rep Derecesi :
ben pek anlam veremedim. Diyelimki hemenpaylaş linklerini daha önceden buraya verseydik site kapandsada linkler kapanmayacakmıydı. Neticede rapid linki ölecekse bu rapidsharenin bileceği iş. Biraz açıklarmısın nasıl olduğunu.. :?: :?: :?:
|
|
|
|
#4 | ||
|
Profesör Guduwaplı
Rep Derecesi :
bertas abim şöle mesela ölü bir hemenpaylaş linkini veya rapid linkini taze yapamazsın.Ancak daha tazeyken lix ın den geçirip sonsuza kadar taze yapabilirsin yani ben diyorumki üyelirimiz bu siteyi kullansın linklerin ölmemesi için ;-)
|
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Profesör Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 12
Rep Puanı: 559
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi olur hakketten böyle bişi
|
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Hayatın İçinden;Hayat Adamı!!!!
Tecrübe Puanı: 2133
Rep Puanı: 212502
Rep Derecesi :
arkadaşlar biz linklerin kaybolmasından bahsetmiyoruz linkler her zaman var
linklere tıkladığınız zaman açılan sitenin kuralları kapsamında dosyalarımız siliniyor işte link ölmesi bu demek
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Or.Prof.Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 735517
Rep Puanı: 73550698
Rep Derecesi :
Alıntı:
arkadşım artık ilk sayfalara bakmamanızı önerebilriim , son sayfalar hergün güncellenmektedir.. bu yöntem banada ilginç geldi eğer gerçekten işe yarar ise herkese faydalı olacağı kesin..
|
|
|
|
#10 | ||
|
Galatasaray'lı Administrator Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız!!Biz Galatasaraylıyız!!!Herkes Gider Biz Kalırız;BizGalatasaraylıyız;Herkes Gider,Biz Kalırız;Biz Galatasaraylıyızzzzzzz!!!!
|
valla yarıyo galiba zira ftp dizine attığım bi jpeg resmi kopyaladım. daha sonra ftp de silmeme rağmen resmi korudu daha doğrusu gösterdi resmi.çok başarılı olucak gibi
|
||
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Uzman Guduwaplı
|
beyler bence bunu siteye kısayol yapalım...aşağıdaki kodu siteye ekliyince kısayol oluşuyo
Kod:
<form action="http://lix.in/index.php" method = "POST"> <input type="text" name="url" size="28" style="color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8pt; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF"><br> <input type="submit" value="Protect Link" name="button" style="color: #000000; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF; font-family:Tahoma; font-size:8pt"> <input type="hidden" name="op" value="crypt_single"> <font size="1" face="Tahoma">Powered by <a href="http://lix.in">Lix.in</a> ![]()
|
|
|
|
#14 | ||
|
Moderator
|
eğer işe yarıyosa hakikaten süper bi olay...
|
||
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Uzman Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 6
Rep Puanı: 41
Rep Derecesi :
![]() |
çok faydalı olucak bir site gbi gözüküyor deneyelim bakalım..eğer işe yararsa gerçktn süper olur.
|
|
|
|
#16 | ||
|
Profesör Guduwaplı
Rep Derecesi :
[size=18px]ARKADAŞLAR TEKRAR EDİYORUM BU SİTEDE ZATEN ÖLMÜŞ LİNKLERİ ORAYA GEÇİREREK ÖLÜ LİNKLERİ CANLANDIRAMAZSINIZ.BU SİTE SADECE HAYATTA OLAN LİNKLERİ KORUR ÖLMEMESİNE KARŞIN VE SİTE SINIRSIZDIR.[/size] ;-)
LÜTFEN GUDUWAPI BU SİTEYLE KORUYALIM. PAYLAŞIM YAPMADAN ÖNCE LİNKLERİNİZİ HTTP://LİX.IN DEN GEÇİRİN :!: :!: :!: |
||
|
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|