|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 | ||
|
Yeni Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
UltraSIS v1.0.0 s60v3
Yeni yazmış olduğum programı sizlere sunmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum Kısaca programın özelliklerinden bahsedeyim UltraSIS le sis ve sisx dosyalarını açar içini düzenler ve tekrar toplarsınız Topladığınız programları veya telinize indirmiş olduğunuz programları imzalaya bilirsiniz imzalama şekli kendinize ait imza veya özel imza özel imza 30 yıllıktır Paroram toplama sırasında programın ismini, uid ini, versiyonunu, yazarını, yükleme türünü ve dilini değiştirebilirsiniz yükleme türü 3 çeşittir Yükleme Güncelleme Yükseltme Programın içindeki (popup.txt) yükleme sırasında çıkan yazılar dosyalarıda çıkar bunları UltraSIS le düzenleye bilir sile bilir ve yeni oluştura bilirsiniz.popup sınırı bildiğim kadarıyla yok varsada bilmiyorum Not: UltraSIS s60 v3 ler içindir sadece s60v3 uygulamalarını açar ve toplar Not: çalışmazsa appuifw2 modülünü yükleyin ![]() By akrep16 Konu Faruk-SAHiN tarafından (02-07-2009 Saat 07:49 PM ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
| Reklam alanlarımız |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|