|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 | ||
|
Yeni Guduwaplı
|
nokia kullanıcısı iken sony kullanmaya başladım ve nasıl program oyun ve teme yukleyebilirim bilmiyorum
+yukleme şansım varmı ,yardımcı olursanız çok sevinirim tel sony ericsson k790i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 | ||
|
Hayatın İçinden;Hayat Adamı!!!!
Tecrübe Puanı: 2133
Rep Puanı: 212502
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eskiden card reader kullanıyodun heralde
eğer öyleyse çöpe at PCye bluetooth takacaksın Tel'i bulacaksın ve oyunu yollayacaksın yolladıktan sonra sana yükleneceği klasör'ü sorar birini seçip kaydedersin ve o klasörde yada oyunlarda falan yüklediğini bulursun yani hemen hemen aynı yanlızca attığın temalar oyunlar mesajlara kaydedilmiyor direk yüklüyor tel'e
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Moderator
Tecrübe Puanı: 2027
Rep Puanı: 201712
Rep Derecesi :
arkadasım telefonun kutusundan cıkan data kablosu ile rahatca mp3, oyun, tema vs. yukleyebilirsin... telefonu kablo ile pc ye bagladıgında, pc telefonunu tanıyacaktır... atmak istedigin tema lar oyunları falan diger klasorune atabilirsin.. daha sonra telefondan diger klasorune girip attıgın tema veya oyunları acabilirsin...
|
|
|
|
#5 | ||
|
Yeni Guduwaplı
|
yardımlar için saolun,usb kablo ile uygulama aktarıyorum ,,,
diğer klasorörüne java tabanlı telefonun ekran boyutlarında oyunlar attım,fakat her yukle dediğimde yuklenemedi dedi acaba neden? |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Hayatın İçinden;Hayat Adamı!!!!
Tecrübe Puanı: 2133
Rep Puanı: 212502
Rep Derecesi :
denedim tam 1 saat sürdü (benim pc biraz yavaşta)
maalesef data kablosu sadece resim müzik oyun ve pro için bluetooth ile göndermen şart dışardan yükleme yapması lazım |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Yeni Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
8tane sonyericsson telefon kullandım nokıa ya göre cok hızlı ve pratik nokıayı unut bende 400 yakın tema 200 küsür oyun var everestde temaproğramı var basit ve güzel onunlakendi temanı yapabilirsin ben k810i kullanıyorum hertürlü soruna cevap verebilirim tel bilgisayara bağlarken herzaman kapalı tak bazı pc ler phone diye göstermez sürücülere bak dosyaları gösteriyorsa problemyok pc de kart girişi varsa onu kullan mümkünse usb kullanmamaya çalış
|
||
|
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
| sony ericsson k790i symbian oyunlarını nasıl çalıştırır lütfen yardım | josefpolat | Tekrar Paylaşımlar;Gereksiz Konular | 2 | 12-04-2008 04:58 PM |
| GuduWap:Sony/Ericsson | Executive Chef | GuduWap Mobile İndex | 0 | 04-03-2008 01:54 PM |
| GuduWap:Cep Telefonu Sorularınız | Executive Chef | GuduWap Mobile İndex | 0 | 04-03-2008 01:21 PM |
| GuduWap:Sorunlarınız Ve Cevapları | Executive Chef | GuduWap Mobile İndex | 0 | 04-03-2008 01:20 PM |