|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#129 | ||
|
Edit Grubu
|
Herkesin Dikkatine=
![]() Birçok kişi pm, mesaj ve msn yolu ile bana artık bıkkınlık veren ' Abi hangi programlarla türkçeleştiriyorsun.. ' sorusunu soruyor. Bu bu bu diyorum yetmiyor ' Abi ben yapıyorum olmuyor. Bana resimli anlatsana. ' anlatıyorum. Abi yine olmadı bide videolu anlatsana.. Artık yeter oyun türkçeleştirmekten bu gibiler yüzünden bıktım artık. Elini veriyorsun sadece kolunla kalsa iyi.....Devamı geliyor. Arkadaşlar burası okul veya özel okul bunları bırakın ben özel öğretmeniniz değilim. Ben kendi kendime tesadüfen öğrendin ve kendimi geliştirdim. Sizde araştırın öğrenizsiniz. Ben artık pc oyun, türkçe alt yazı hazırlama.... vb. Bir çok edit yapıyorum. Bunları öğrenmek içinde kimsenin kafasını şişirmedim. Lütfen artık rahat bırakın......... ![]()
|
|
|
|
#130 | ||
|
Aktif Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 9
Rep Puanı: 790
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kıngtar bakarmısın bana sadece hangi programla modifiye ediyosun onu söyle ben yolunu bulurum şimdiden teşekkürler
Ayrıca kıngtar abi sıkılmana gerek yok neden dersen herkes usta olmak istiyor oyüzden canını sıkma abi sadece ben java oyunları modifiye ediyosun ya bana onu pmden at yeter abi pmden atarsan sevinirim |
||
|
|
|
|
|
#131 | |||
|
|
Alıntı:
bu 3lü ile türkçeye çevirisin |
|||
|
|
|
#134 | ||
|
Aktif Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı: 50
Rep Derecesi :
![]() |
ya ustte bayagı bi kızmıssın ama kafam bişi takıldı bu üçlü nasıl ceviriyor ki anlamadım...
|
|
|
|
#135 | ||
|
Uzman Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: -4
Rep Derecesi :
![]() |
winrar jar dosyasını acabılır dıger dosyalarıda not defterı ıle acıp oynayabılırsın ve painlede oyundakı resimleri anlatabıldımmı ama kolay degıldır yılmadan ugrasman gerek
|
|
|
|
#136 | ||
|
Aktif Guduwaplı
Rep Derecesi :
kardeş ahm@ benim edit grubuma katıl ve iki kiş daha bulalım + pmden msn alayım ben ve sana winrardan nasıl yapılacağını öğreteyim ben anladım soneday abi saol olsun yaa
soner abi baksana bu yolla symbian oyunları modifiye edemiyorum sende bi symbian oyunda denesen benim pcdsemi sorun var yoksa winrarda mı |
||
|
|
|
|
|
#137 | ||
|
Aktif Guduwaplı
Rep Derecesi :
yekape ve soneday abi sizde grubumuza katılın nede olsa bu işler ustalarla olur olmazmı soneday abii cvp yazarsanız soner ve yakape abilerim bende atık guduwap edit grubumuzu kurucam yani ewt derseniz neolur hayır demeyinde biz de biraz oyun ve program editleyelim
|
||
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
Uzman Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: -4
Rep Derecesi :
![]() |
rıdvan ıyı dıyosun guzel dıyorsunda ben yekape demene gerek yok ayrıca yakup adım bende sonerde ve dıger kıngart olsun calısan ınsanlarız bos vakıt oldugumuzda ugrasıyoruz yanı buı bızım ıcın hobı ıs degıl bos vakıt degerlendırıyoruz ama sen daha yas kucuk evde oturup ınternete gırıyorsun bos vaktın cok bu bır ıkıncısı rıdvan bu ısler aceleye gelmez pat dıye ogrenemezsın tecrube emek ıster en onemlısı zaman ıster tamammı abım sende heves var yaparsın bu ısı bana soner bı ıkı tuyo verdı gerısı ıp sokugu gıbı geldı sadece zaman rıdvan acele yok acele edersen hataya dusersın hadı kolay gelsın koçum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu yekape tarafından (18-08-2008 Saat 09:59 AM ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#140 | ||
|
Aktif Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 5
Rep Puanı: 26
Rep Derecesi :
![]() |
oyun editleyebilen arkadaslardan bi ricada bulunabilirmiyim assain cread oyunu uzun zamandır bu sitede veriliyor ama s40 v3 240*320 hic verilmedi sizler biseyler yapabilirmisiniz arkadaslar yardım ederseniz sevinirim ![]()
|
|
|
|
#142 | ||
|
Yeni Guduwaplı
|
KINGART kardeş sadece bi soru soracam cevap ver pls...
türkçeleştirme yaparken .class dosylarını mı açıyorsun o dosyaları açıyorsan orada ingilizce yokki hep garip yazılar bir kaç ing. var onlarda ayarlar yani öyle oyunda olan ingilizce yazılar yokk...
|
|
|
|
#143 | ||
|
Edit Grubu
|
Rally Stars
by EA Mobile The flat-out future of arcade racing ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunda TÜRKÇE dilini seçin ve oyunun zevkini çıkarın... Konu Tyranosaurus_rex tarafından (26-08-2008 Saat 09:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#144 | ||
|
Yeni Guduwaplı
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
paylaşımın için saol, allah uzun ömürler versin, allah senden razı olsun, allah seni sevdiğine bağışlasın, allah seni kimseye muhtaç etmesin, allah seni t.. neyse bu kadar dua yeter sana fazla şımarmaman için.
|
||
|
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
| GuduWap:Java Programlar | Executive Chef | GuduWap Mobile İndex | 0 | 04-03-2008 12:09 PM |
| Cep Telefonu için E book Java Arşivi Türkçe | soneday | Tekrar Paylaşımlar;Gereksiz Konular | 24 | 01-07-2007 12:24 PM |
| En zengin 100 Türk | bertas | Güncel Haberler | 5 | 05-01-2007 06:50 PM |